Početna Video

GoVeg
GoVeg
Prabhupada
Prabhupada
Posjete [+/-]
Danas:
Jučer:
Prekjučer:
36
82
64

+18
Ovog tjedna:
Prošlog tjedna:
Pretprošlog tjedna:
182
475
492

-17
Ovog mjeseca:
Prošlog mjeseca:
Pretprošlog mjeseca:
1774
1816
2386

-570
Vječna poruka Veda

 

  Vedska literatura je najstariji izvor znanja u svijetu, i zapisana je prije više od 5000 godina. Međutim, njena mudrost je još uvijek relativno nepoznata čitaocima sa zapada. Ta riznica duhovne i materijalne kulture tisućljećima se prenosila s koljena na koljeno usmenim putem sve dok je grupa mudraca predvođenih Šrila Vyasadevom nije zapisala na palmino lišće u dijelu svijeta kojeg danas nazivamo Indijom. Vede koje se sastoje od mnogo različitih grana znanosti, zapisane su na sanskrtskom jeziku i do današnjeg dana predstavljaju najobimniju zbirku tekstova duhovnog i svjetovnog sadržaja. Mnogi ljudi koji su čuli nešto o vedama, pripisuju im uglavnom samo religijski karakter. Međutim, vedsko znanje ne obuhvaća samo filozofiju i duhovnu znanost, već i fiziku, psihologiju, medicinu, umjetnost, arhitekturu, astronomiju, astrologiju, povijest, sociologiju... pa čak i kulinarstvo i borilačke vještine. Da bi očuvao mudrost vedske književnosti u svom izvornom obliku za dobrobit čitavog svijeta, Šrila A.C. Bhaktivedanta Swami Prabhupada (1896-1977) je preveo ovu opsežnu literaturu, te je osnovao ISKCON (International Society for Krishna Consciousness / Međunarodno Društvo za Svjesnost Krišne) – kako bi poučio ljude praktičnoj primjeni vedskog znanja. Njegovi učenici i sljedbenici su preveli tu literaturu na preko 60 jezika, pa tako dobar dio knjiga i na hrvatski.

 

U cijenu je uračunata poštarina na području Hrvatske. Način plaćanja isključivo pouzećem. U našem centru sve navedene proizvode možete nabaviti po 30% nižoj cijeni.

 

 

 
Bhagavad-gita CD ROM

Bg. IneractiveInteraktivna Bhagavad-gita sa tekstom u Word i PDF formatu. Srila Prabhupada audio + audio izgovor svih stihova na sanskrtu. Po prvi puta u ISKCON-u (a možda i u svijetu) – i to na hrvatskom!

 

autor Danijel Ružić, 65 Kn

  Narudžbenica

 
Sacinandana Swami 03.
Sacinandana Swami 01Predavanje održano 09/05/'07 u Zagrebu na temu 'Dva pristupa životu'. Hrvatski prijevod.

 

 DVD – 65Kn

 

  Narudžbenica

 
Život u svjesnosti Krišne

Zivot u svjesnosti KrisneJananivasa das i bhaktin Irena prezentiraju svjesnost Krišne i život u hramu. Snimljeno za televizijsku prezentaciju.

 

DVD - 65Kn

 

  Narudžbenica

 
Sacinandana Swami 01.
Sacinandana Swami 01SNSIndijska duhovna glazba i predavanje održano 08/04/'07 u Zagrebu na temu 'Tajna (ključ koji otvara dugo zaključana vrata'). Hrvatski prijevod.

 

Sacinandana Swami, rođen 1954. u Hamburgu, od 1971. monah je koji slijedi duhovnu tradiciju bhakti-yoge. Svoj duhovni život prakticira u nizu učeničkog nasljeđa koje neprekinuto tisućama godina poučava vječnu poruku o predanom služenju Gospodina Krišne s ljubavlju. Sacinandana Swami putuje diljem Europe da bi vodio i nadahnuo ljude na duhovnom putu. Svojim seminarima, TV i radio nastupima, te javnim programima, postao je dobro znan predstavnik vedske kulture i filozofije. Autor je nekoliko knjiga na temu vaišnavske filozofije.

 DVD – 65Kn

 Narudžbenica

 
<< Početak < « 1 2 » > Kraj >>

Stranica 1 od 2

Pretraživanje

Mailing lista

Primajte najnovije vijesti na svoj email!


Reinkarnacija i karma
Reincarnation and karma
Zastita krava
Cow protection

Tko je online

Trenutno aktivnih Gostiju: 6